A HFC korosztályosai is verték a Mórahalmot

 
Szerző: Szeri Csaba, 2018. március 21.
 
 
A HFC korosztályosai is verték a Mórahalmot

A Hódmezővásárhelyi FC U17-es és U19-es csapatai is megmérkőztek a Mórahalommal. Mindkét korosztályban a kék-sárgák tudták begyűjteni a három pontot.

Nem a gólzsák kiszakadásáról szólt az elmúlt hétvégi Mórahalom – Hódmezővásárhely összecsapás az U19-es III. osztályú bajnokságban. A csapatok szoros meccset játszottak, amelyen végül egyetlen gól döntött a pontok sorsáról.

Ezt a HFC játékosa, Kabai Benjámin szerezte, a fordulás után az 59. percben.

Vásárhelyi részről maximálisan fegyelmezett játék volt jellemező, aminek végül meg is lett az eredménye, így a HFC visszavágott a szeptemberben elszenvedett vereségért.

U19 III. osztály, Dél-Kelet, 13. forduló

Mórahalom VSE – HFC 0-1 (0-0)

HFC: Kandó – Rác Szabó, Rácz K., Gyuris, Rau (Almási) – Perpauer, Surján (Rostás) – Nagy D. (Kabai), Marjai (Pomozi), Masa (Győrfi) – Dékány (Gaudi)
Edzők: Bacsa Zsolt és Vinnai István
Gólszerző: Kabai Benjámin

Jók: Gyuris, Rácz K., Perpauer

Nyilatkozat: „Fegyelmezett játékot nyújtottunk és megérdemelt győzelmet arattunk.”

Ősszel jó iramú mérkőzésen, nagyarányú győzelmet aratott a Mórahalom U17-es csapata felett a HFC U17. Igaz a gárda a téli pihenő alatt komolyabb változáson esett át, ám még így is esélyesnek számított a homokhátiak elleni, idegenbeli visszavágón.

A vetélytársak azonban nem adták könnyen magukat, ráadásul a HFC hibáit igyekeztek kihasználni. A tökéletesnek nem nevezhető játék ellenére a félidei hajrában meglett a vezetés, Katzenbach Imre góljával előnnyel fordulhattak a vendégek.

A fordulás után azonban továbbra is komoly harc volt a pályán, a végéig nem volt teljesen egyértelmű, hogy mi lesz a pontok sorsa. Azonban Bodó Ferenc gólja és Katzenbach újabb találata a végén bebiztosította a három pontot.

U17 III. osztály, Dél-Kelet, 13. forduló

Mórahalom VSE – Hódmezővásárhelyi FC 0-3 (0-1)

HFC: Faragó, Pacskó, Nagy A. (Trepák), Babcsán, Katzenbach, Friedl, Almási, Kelemen, Kurgyis (Nagy R.), Árgyelán (Balázs), Paku (Bodó)
Edző: Jenei Péter

Gólszerzők: Katzenbach (2), Bodó

Nyilatkozat: „Ismét igazoltuk, hogy a "kötelező" győzelmek a legnehezebbek! Többször rossz döntést hoztunk az ellenfél térfelén, ami persze még motiváltabbá tette a lelkesen védekező hazai csapatot. Ennek ellenére néhány parádés egyéni villanással sikerült megszereznünk a három ponthoz szükséges találatokat.

Forrás: hfc1912.hu


Ami még érdekelhet...

Közérdekű adatok

Elérhetőségeink

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 1.
Tel: +36 (62) 249-121
E-mail: info@oldalvonal.hu
Web: www.oldalvonal.hu

Top