Három pontot szerzett Makón a HFC Leány U14

 
Szerző: Szeri Csaba, 2018. március 25.
 
 
Három pontot szerzett Makón a HFC Leány U14

Jól indult a tavasz a Hódmezővásárhelyi FC U14-es Leány csapata számára, a fiatalok Makón szereztek három pontot.

A Maros-menti UFC ellen indult a tavasz a megyei U14-es bajnokság a HFC Leány csapata számára. Mucsi Dénes tanítványai gólokban gazdag mérkőzésen tudták bezsebelni a három egységet.

Az első percekben többnyire ismerkedtek egymással a csapatok, komoly helyzet egyik oldalon sem alakult ki, inkább a mezőnyben zajlott a játék. Negyedóra foci után azonban Csala Eszter révén a HFC gólra váltotta az első kínálkozó lehetőséget.  Ezt követően mindkét oldalon voltak helyzetek, a játékrész hajrájában azonban ismét Csala villant, ráadásul kétszer, így megnyugtatónak tűnő előnyből várhatta a folytatást a Hódmezővásárhely.

Ennek ellenére mégis volt min izgulni a folytatásban. Két gyorsgóllal ugyanis ismét partiba került a Makó, de Csala Eszter villanásai csillapították a kedélyeket. A 13 éves játékos visszaállította a háromgólos fórt.

A találkozó tartogatott ugyan még egy újabb makói találatot, Balázs Evelin triplázott, ám Csalának erre is volt válasza, akit Bihari Regina is igyekezett beérni gólszerzésben. Előbbi játékos 5 találatig, utóbbi mesterhármasig jutott.

Ezzel pedig 8:3 arányban a HFC-s lányok számára termett babér.

Csongrád megye, Leány U14 korosztályú bajnokság 10. forduló

Maros-Menti UFC - HFC 3:8 (0:3)

HFC: Schneider Krisztina, Dobsa Dalma, Bihari Regina, Albert Zsófi, Balog Jázmin, Kun Vivien, Kovács Mira, Mészáros Evelin, Csala Eszter
Játszott még: Szabó Gréta
Vásárhelyi gólszerzők: Csala Eszter (5), Bihari Regina (3)
Edző: Mucsi Dénes

Mucsi Dénes: "A helyzetkihasználással maximálisan elégedett vagyok, viszont a mutatott játékkal nem. A csapatból hárman kimagasló teljesítményt nyújtottak, ami hozzájárult a nagyobb arányú győzelmünkhöz."


Ami még érdekelhet...

Közérdekű adatok

Elérhetőségeink

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 1.
Tel: +36 (62) 249-121
E-mail: info@oldalvonal.hu
Web: www.oldalvonal.hu

Top