Háromból három a HFC II. tavaszi mérlege

 
Szerző: Szeri Csaba, 2018. március 26.
 
 
Háromból három a HFC II. tavaszi mérlege

A hétvégén a Bordány ellen játszott megyeegyes bajnoki meccset a HFC II. A Bacsa-Vinnai tanítványok újabb három ponttal gazdagodtak.

Csak menetel és menetel a HFC II-es csapata a megyei élvonalban. A kék-sárgák tavasszal eddig hibátlanok és teszik mindezt úgy, hogy a jóerőkből álló Ásotthalom után a Bordányt is verni tudták. A két győzelem ráadásul azért is lehet fontos és erőnövelő a gárda számára, mert ősszel a városi stadion műfüves pályáján az Ásotthalom és a Bordány is nyerni tudott. Foglalkozzunk most viszont a hétvégi, Bordány elleni csörtével.

Majd 20 perc játék után rezdült először a bordányi háló, ráadásul nem is akárhogy, Darida Ádám szépségdíjas góllal adta jelét annak, hogy társaival három ponttal gazdagabban szeretnének hazatérni. A zászló pedig tulajdonképpen a folytatásban is inkább a vendégeknek állt, amit a hajrában két újabb góllal sikerült nyomatékosítani. Bódai Dániel és Bürgés Balázs is feliratkoztak a gólszerzők közé.

A fordulás után valamelyest változott a játékképe, a Bordány igyekezett kicsivel többet vállalni és gólt szerezni. A vásárhelyi csapat viszont ellenálló volt, őrizték a háromgólos előnyt, mindezt pedig 45 percig sikeresen tették, így jöhetett a harmadik tavaszi ünneplés az együttes számára.

Az újabb győzelem fényében érdemes egy pillantást vetni a tabellára is, ahol a Vásárhely, ha azonos ponttal is, de már a negyedik helyen áll.

Nagypénteken hazai pályán folytatja a csapat, akkor az UTC 1913 érkezik Vásárhelyre.

Csongrád megyei I. osztály, 20. forduló

Megye I. bajnoki labdarúgó mérkőzés, Mórahalmi Sportcentrum, 80 néző

Foliaplast Bordány SK - HFC II 0:3 (0:3)

HFC II.: Szatmári - Bábi (Győrfi), Dér, Pálinkó, Rau (Gyuris), - Darida (Perpauer), Siber (Surján), Bartyik R. - Bürgés, Bódai (Nagy), Mezei
Edzők: Bacsa Zsolt és Vinnai István

Gólszerzők: Darida, Bódai, Bürgés

Jók: az egész csapat

Bacsa Zsolt: „A csapat ma a taktikai elképzeléseket 100%-ig betartotta és megvalósította. Az első félidőben gyönyörű gólokat lőttünk, kiemelném Darida gólját, amely bármelyik topbajnokságban megállta volna a helyét a hétvégi gólszépségversenyen. A második félidőben pedig profi módon őriztük az eredményt, az ellenfelünk gólhelyzetig sem jutott el. Dolgozunk tovább, mert céljaink eléréséhez további alázatos munkára van szükség.”

Fotó: Foliaplast-Bordány SK Facebook


Ami még érdekelhet...

Közérdekű adatok

Elérhetőségeink

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 1.
Tel: +36 (62) 249-121
E-mail: info@oldalvonal.hu
Web: www.oldalvonal.hu

Top