HFC-SZEOL SC 1:0 (percről-percre)

 
Szerző: Bornemissza Péter, 2018. március 25.
 
 
HFC-SZEOL SC 1:0 (percről-percre)

16 órakor kezdődik a HFC-SZEOL SC NB III-as bajnoki mérkőzést. 

93. perc Forró Attila beéri a játékszert az alapvonal előtt, be is ad, de a túloldalon kimegy a labda. Aztán jön a balhé. Prokop Rostislav és Szilágyi akaszkodik össze. A dolog pikantériája, hogy a kezdőkörben teszik ezt. A vendégek kapusa előreszaladt, labdával, majd amikor elvesztette Szilágyival kötötték össze a bajszot. Ez azonban az egyik utolsó momentum. NYERT A HFC!

90. perc Göncző bombázó módba kapcsol, lövése bőven fölé megy. 4 perc a ráadás.

86. perc Megint a vásárhelyi tizenhatoson belül a SZEOL, de most is lesen.

77. perc Grünvald járt közel a gólhoz. Ondrejó jobbról érkező szabadrúgását kövevtően próbálkozása a bal kapufa mellett csorog ki az alapvonalon túlra.

72. perc Rákapcsol a SZEOL, a vásárhelyi tizenhatoson belül zajlik néhány másodpercig a játék, Kökény szabadít fel.

68. perc Rácz Dezső gólt szerez! Koncz Adrián megzavarta a kapust, aki kijött, Koncz azonban a labdát el tudja pöckölni mellette. Középen jött Rácz, aki az üres kapuba bombáz! VEZET A VÁSÁRHELY!

 

66. perc Rácz Dezső ível keresztbe Szabó Márkhoz. Szabó kifelé viszi és utána próbál beadni, de ezt védője olvassa. A másik oldalon pedig Péter Antal rúg kapura. Fölé megy, de ez megint veszélyes volt.

63. perc Hol van már az ősz, Füredi Szabolcs mégis besárgul. 

60. perc Szilágyi labdát szerez és megindul, három a háom ellen mehet a HFC. Szilágyi azonban úgy dönt nem viszi tovább a labdát, megpróbál kapura lőni. Rostislav talán valóban kint van kicsit, de a lövés nem okoz bonyodalmat. A túloldalon elvégzett szöglet már melegebb, de Szilágyi hatástalanít, újabb szegedi szöglet jöhet, de ismét sikerül felszabadítani.

59. perc Most a SZEOL előtt van lehetőség. Beretka átlép a felé érkező passzt, így lenne jó Péter Antalnak, de közben les miatt már lefújják az akciót.

57. perc Rácz Dezső villanna, de nem találja el jól a labdát, pedig jó helyen van, a tizenhatoson belül. Rostislavnak ez így csemege.

52. perc Szabó Márk már a tizenhatoson belül van. A védők viszont megint résen vannak. Helyzetecske van, gól nincs.

46. perc  Az urak folytatják, amit elkezdtek. Csere egyik oldalon sem volt.

45. perc Az előző kérdésre a válasz: nem. Nincs gól. Antal Péter nem hosszabbít. 0-0-val jöhet a szusszanás. Lehetőségek mindkét csapat előtt adódtak az első felvonásban. Tomisic Stefan előbbi helyzete és Péter Antal lesgólja volt a legveszélyesebbek eddig.

43. perc  Huh! Ez meleg volt, Lévai Róbert passzolt középre, Tomisic Stefan pedig kapu felé továbbítja a labdát, Bordás Dánielnek most nagyot kellett védenie.

40. perc Ezek most a HFC pillanatai. Szabó Márk két beadást is elvégez rövid időn belül. Az első nem veszélyes, a második viszont Rácz Dezső fejére érkezik, a fejes ugyan mellé megy, de lehetőséget könyvelhetnek el a hazaiak. A kérdés vajon látunk-e gólt az első játékrészben.

35. perc Maksimovic Nikola robog a labdával, nem igazán tudják megállítani, lövése azonban soványka, Bordásnak nem okoz fejtürést.

33. perc A játékvezető Antal Péter reciproka, a Szeged játékosa Péter Antal is elesik, a síp most sem szól, igaz ez a középkörben történt. Aztán Ondrejó végezhet el szabadrúgást szemrevaló helyről. Éles lövését azonban Bordás fogja.

29. perc Hoppácska! Kökény Tamás tűnik el a tizenhatoson belül, ami az esetében kisebb csoda, hiszen jól megnőtt. Nem unalmában tette ezt, úgy tűnt a védők piszkálják.  A játékvezető azonban továbbot mutat, nem harsan a síp. Azért pech ez, mert a társak pont Kökényt találtak meg egy labdával.

22. perc Rácz Dezső kap középen jó beadást, kapura rúg, de nincs benne igazi erő és pont Rostislav kezébe kerül a laszti.

20 perc Most meg Prasler Thomas tud elrobogni a jobb szélen. Beadása egy védőről pattan ki, de ebben is volt veszély.

19. perc Szabó Márk az alapvonalról még be tudja adni, veszélyesnek tűnik, de Prokop Rostislav résen van.

16. perc  Sok említésre méltó pillanat nem történt. Komoly lehetőség az elmúlt percekben egyik csapat előtt sem alakult ki.

8. perc Jó iramban zajlik a meccs. Most éppen Tomisic Stefan tudott beadni jobbról, de nem talált társat. Előtte pedig Szabó Márkhoz került a labda a másik tizenhatoson belül, de nem tudott kapura fordulni.

4. perc Helyzetben a SZEOL, a Vásárhely viszont szögletre ment. Ez sem tűnik jobbnak. A beívelés jól jön Péter Antal pedig a kapuba bólint. Antal Péter játékvezető viszont nem adja meg a találatot, ami lesről született.

2. perc Rácz Dezső elékerült a labda, aki szembe volt a kapuval és lövésre vállalkozott, viszont védőt talált.

16:00 Elkezdődött a találkozó. Fehérben játszanak a vendégek, kék-sárga szerelésben a HFC.

15:27 A csapatok már melegítenek. A felek a következő összeállításban kezdenek:

HFC
Bordás Dániel, Füredi Szabolcs, Szilágyi Norbert, Koncz Adrián, Pataki Zsolt, Szántó Mihály, Kökény Tamás, Szabó Márk, Prasler Thomas, Rácz Dezső, Varga Bence
Cserék: Filipánics Bálint, Tóth József, Benke Bálint, Szabó Dávid, Mátó Gergő, Gyüre Levente, Bartyik Norbert
Vezetőedző: Szűcs Róbert

SZEOL SC
Prokop Rostislav, Rácz László, Grünvald Attila László, Lévai Norbert, Beretka Péter, Tomisic Stefan, Ondrejó Tamás, Forró Attila, Kéri Tamás, Maksimovic Nikola, Péter Antal
Cserék: Kormányos Kolos, Rabatin Szabolcs, Buzási Péter, Gönczö László, Benkő Jakab, Leindler Domonkos
Vezetőedző: Siha Zsolt

HFC-SZEOL SC


Ami még érdekelhet...

Közérdekű adatok

Elérhetőségeink

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 1.
Tel: +36 (62) 249-121
E-mail: info@oldalvonal.hu
Web: www.oldalvonal.hu

Top