Huszár Gergő: „A jó kezdés lendületet adhat”

 
Szerző: Szeri Csaba, 2018. július 25.
 
 
Huszár Gergő: „A jó kezdés lendületet adhat”

Augusztus 4-én a Rákosmente ellen kezdi az NB III-as bajnokságot a Hódmezővásárhelyi FC. Huszár Gergőt, a csapat játékosát a felkészülésről és a várakozásairól kérdeztük.

Hogy értékeled az eddigi felkészülést?

Mikor július elején elkezdtük, még kicsit képlékeny volt a dolog. Rengeteg fiatallal kezdtünk dolgozni, de megmondom őszintén, hogy nekem ez pozitív dolog volt. Remélem, hogy jól fogunk teljesíteni velük. Úgy látom, hogy beálltak a sorba, minden rendben van velük és tudnak majd segíteni. A felkészülés során egyetlen NB-s csapat ellen játszottunk edzőmeccset, de a megyei csapatok elleni mérkőzések is jók voltak arra, hogy begyakoroljunk dolgokat.

Nagyot változott a keret, ez megnehezítette a munkát?

Nem könnyű úgy nekivágni egy szezonnak, hogy a csapat 90 százaléka kicserélődik, de meg kellett lépni ezt és ez a vezetőség dolga. Úgy gondolom, jó munka folyik így is, ez a 4% hét felkészülés arra lesz jó, hogy a fiatalok képet kapjanak arról, hogy mi várható és ki tud játszani az NB III-ban és ki nem.

Huszár Gergő

Mit vársz az új szezontól?

Az első három fordulóban, a Rákosmente, a Taksony és a Dabas lesz az ellenfél. Elég fontos három forduló lesz ez. Szerintem az első két ellenfél nem az élmezőnyhöz fog tartozni, a Dabas viszont már keményebb dió lesz. Mindenképpen jó kezdéssel indulnak, és ha ez megvan, az komoly lendületet adhat a szezon további részére is.

Mennyire nehezíti meg a csapat dolgát, hogy jó eséllyel Makón kell játszani a hazai mérkőzéseket?

Biztos vagyok benne, hogy ha ez így lesz, akkor az nekünk óriási probléma lesz. Egy játékos tudja és érzi, amikor a szurkoló mellette van és nem is baj, ha a szurkolótábor nagyszámban van jelen. Nyilván ez Makón így nem tudna megvalósulni. Viszont, ha ez a forgatókönyv él, akkor alkalmazkodni kell ehhez a szituációhoz és meg kell tenni mindent annak érdekében, hogy ez ne gátolja a csapat teljesítményét.


Ami még érdekelhet...

Közérdekű adatok

Elérhetőségeink

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 1.
Tel: +36 (62) 249-121
E-mail: info@oldalvonal.hu
Web: www.oldalvonal.hu

Top