Már lehet licitálni a vízilabda-válogatott játékosai által dedikált tárgyakra

 
Szerző: Rókus Ákos, 2018. február 01.
 
 
Már lehet licitálni a vízilabda-válogatott játékosai által dedikált tárgyakra

Mától lehet licitálni a férfi vízilabda-válogatott játékosai által dedikált relikviákra. A Hódmezővásárhelyi Vízilabda Sport Club egy aláíratott labdát, pólót és plakátot ajánlott fel jótékonysági célra. Az egyesület a befolyt összegből a Tiszta Szívvel Egyesületért Közhasznú Alapítványt támogatja.

Január 16-án nagysikerű világliga mérkőzést rendeztek a Gyarmati Dezső Sportuszodában. A 9-8-as győzelmet eredményező mérkőzésen pályára lépő magyar játékosok látták el kézjegyükkel a relikviákat. Most a rajongóknak három héten át lehetőségük van arra, hogy a a tárgyakra licitáljanak, és megnyerjék azokat.

 

„A mai napon indult a licit, 15.000 forintos egységáron lehet licitálni a tárgyakra. Egy, a magyar válogatott által aláírt labda, egy Gyarmati 90-es póló, valamint egy Magyarország-Spanyolország plakát az, ami a licit tárgyát képezi. A promenad.hu oldalon lehet licitálni február 21-ig - úgy hallottam, hogy már az első ajánlatok meg is érkeztek. Azt tudni kell, hogy 2000 forint a licitlépcső, az átadás pedig február 21-e után történik, és Dr. Molnár Tamás, háromszoros olimpiai bajnok játékos fogja átadni a licit nyerteseinek a tárgyakat” – árulta el Pölös Gábor, a Hódmezővásárhelyi Vízilabda Sport Club elnökségi tagja.

 

Az árverésen befolyt összeget a Hódmezővásárhelyi Vízilabda Sport Club a Tiszta Szívvel Egyesületért Közhasznú Alapítványnak ajánlja fel.

Dedikált relikviákat árverez a HVSC


Ami még érdekelhet...

Közérdekű adatok

Elérhetőségeink

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 1.
Tel: +36 (62) 249-121
E-mail: info@oldalvonal.hu
Web: www.oldalvonal.hu

Top