Sokat segítene a győzelem a Kosársulin

 
Szerző: Szeri Csaba, 2018. február 02.
 
 
Sokat segítene a győzelem a Kosársulin

Az elmúlt hetek rossz szereplése ellenére a győzelemért hajt majd a Kosársuli szombaton 18:30-tól a Vasas ellen a Hódtói Sportcsarnokban. Az NBI B-s bajnoki annak ellenére ígérkezik izgalmasnak, hogy a két gárda között 8 hely van a tabellán, ráadásul a fővárosiak javára. A mérkőzés előtt a hazaiak egy jelenlegi és egy korábbi spílere nyilatkozott.

Nincsenek könnyű helyzetben, nem vitatja ezt Molnár Bence, az együttes elmúlt hetekben rendre jól teljesítő játékosa sem. Szerinte leginkább az elmúlt két összecsapáson szétesett védekezésüket kell helyre tenniük. Társaival azonban nem adják fel, és mint mondta, néhány győzelem nagyot lendítene rajtuk a következő időszakban. A kék-sárgák 18-asa úgy vélekedik, hogy ha ez sikerül, akkor hétvégi riválisaiknak akár vissza is vághatnak az őszi vereségért.

A napokban született meg a pár éve még szintén az NBI-ben pattogtató, jelenleg NBII-es vásárhelyi kosaras, Czibere Zoltán kislánya Zoé. Az örömittas édesapának a fürdetés előtt még volt néhány perce, hogy véleményt mondjon a Kosársuli eddigi produkciójáról. Mint kiemelte, a csapat eddigi szereplése egyelőre a vártnál kicsit gyengébbre sikerült. Ő a szezon előtt a középmezőnybe várta Utasi Gábor legénységét. Jelenleg egy hullámvölgybe került a csapat, amiből akár már egy győzelem is kilendítheti a 14. helyen álló Kosársulit - vélekedett. Hozzátette, hogy szinte minden csapat egyforma képességű, így a napi forma dönt egy-egy derbi kimeneteléről, ráadásul továbbra is bízik Vas Péterékben: szerinte a Vasas elleni sikerrel elindulnak felfelé a tabellán.

A 2018. február 3-án szombaton 18:30-kor kezdődő Kosársuli – Vasas NBI B csoportos találkozóra a Kosársuli támogatóinak, az MMFB Földgáztároló Zrt-nek és a Szerencsejáték Zrt-nek köszönhetően a belépés ingyenes!


Ami még érdekelhet...

Közérdekű adatok

Elérhetőségeink

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 1.
Tel: +36 (62) 249-121
E-mail: info@oldalvonal.hu
Web: www.oldalvonal.hu

Top