Szűcs Róbert: „A SZEOL elleni győzelem lökést adhat"

 
Szerző: Szeri Csaba, 2018. március 29.
 
 
Szűcs Róbert: „A SZEOL elleni győzelem lökést adhat"

A hétvégén a Budapest Honvéd II-vel játszik bajnokit a HFC. Szűcs Róbert nyilatkozott a várakozásairól.

Április 1-én, vasárnap a Budapest Honvéd-MFA II-es csapatával játszik bajnoki mérkőzést a Hódmezővásárhelyi FC. A kék-sárgák az előző fordulóban fontos három pontot szereztek az élmezőnybe tartozó SZEOL SC ellen, ez a diadal pedig akár a jövőre nézve is fontos lehet, lökést adhat a csapat számára.

Szűcs Róbert vezetőedző így értékelte a március 25-ei találkozót:

„Nagyon fontos ez a három pont, de amit én érzékelek az az, hogy a játékosoknak a mentalitásában az előrelépés, hogy egymásért tudtunk harcolni. Régóta ezért dolgozunk, hogy legyen egy csapategység, egy igazi vásárhelyi csapat. Igazából játékról nem nagyon tudunk beszélni, egy hatalmas nagy küzdelem volt a meccs, egy erős csapattal játszottunk. Most mi rúgtuk a gólt, ez érdekes, mert Makón sokkal jobban játszottunk, de kikaptunk. Ez a foci igazságos, valahol mindig visszaadja a dolgokat. A srácok, amit kértem taktikailag betartották, megcsinálták, de kellett egy pici szerencse is. Az első félidő az övéké volt, mondhatni egyértelműen, a szünetben rendeztem a dolgokat, mert középen egy kicsit lyukasak voltunk, összeraktuk a szünetben, hogy miként lenne jobb. A második félidőben már működött a dolog. Azt az egy kontrát be tudtuk jól fejezni, ezzel mérkőzést nyertünk, ami reméljük, hogy nagy lökést ad a jövőre nézve.”

Irány a főváros, mit vársz attól a meccstől?

„Ez attól is függ, hogy a Honvéd hány játékost ad le. Remélem, hogy minél többet, hogy játsszunk egy jó meccset, mert ez arról is szól, hogy focizunk, szeretjük és csináljuk. Ha nem adnak le sok játékost, akkor bármi megtörténhet. Persze győzni megyünk, a SZEOL elleni győzelemnek pedig adnia kell egy lökést. Megvan a játékunk, ezt össze tudjuk rakni rendesen, kicsit kaotikus ez a szezon eleje, mert játszottunk négy nap alatt két meccset, aztán kimaradt egy hétvége. Győzelmet várok, mondhatni, hogy az iksszel is, így látatlanba, elégedett lennék, de a mi helyzetünkben egy ponttal nem megyünk semmire. Minden meccsen, ha kell, meghalunk és, ha úgy tudunk győzni, akkor úgy győzünk.”


Ami még érdekelhet...

Közérdekű adatok

Elérhetőségeink

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 1.
Tel: +36 (62) 249-121
E-mail: info@oldalvonal.hu
Web: www.oldalvonal.hu

Top