Újra válogatott meccsen láthatjuk Kecskés Ákost

 
Szerző: Nagy Benjámin, 2018. március 22.
 
 
Újra válogatott meccsen láthatjuk Kecskés Ákost

A Lengyelországban futballozó vásárhelyi hátvéd az U21-es válogatottban lép pályára csütörtök este. 

 

A téli átigazolási időszakban a lengyel bajnokság 7. helyén álló Korona Kielcéhez igazoló Kecskés Ákos természetesen tagja a magyar U21-es válogatottnak, amely csütörtök este (20 óra, tv: M4 Sport) Ciprus, hétfőn Belgium ellen lép pályára Európa-bajnoki selejtezőn. A védő az NSO Tv-nek nyilatkozott

 

"A válogatottnál jó az összhang, egyben van a keret, így nem is lehet más a célunk, mint előbb Ciprus ellen a három pont megszerzése, majd a lehető legkeményebb játék Belgiumban. Szerencsére jó formában és fizikumban érzem magam, nem volt könnyű a beilleszkedés a Kielcénél, hisz kimaradt a teljes alapozás, de meg vagyok elégedve és pozitívan várom a közeljövőt. 

 

Nagy ugrás volt számomra egyrészt a Lengyelországba szerződés, másrészt az újabb ugrás (a Termalica Nieciczától a Kielcéhez - a szerk.). Fizikálisan erősebb, gyorsabb a bajnokság, ráadásul az utóbbi évek sikerességét követően a magyarok jó megítélése sem változott. Abszolút fejlődésnek érzem a jelenlegi helyzetet" - fogalmazott Kecskés. 

 

 


Ami még érdekelhet...

Közérdekű adatok

Elérhetőségeink

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 1.
Tel: +36 (62) 249-121
E-mail: info@oldalvonal.hu
Web: www.oldalvonal.hu

Top